Billigaste bilförsäkringen

Så tecknar du den billigaste bilförsäkringen

Spara pengar på att skaffa den billigaste bilförsäkringen online. Här samlar vi dem bästa försäkringserbjudanden för att du enkelt ska kunna teckna en bilförsäkring. Skaffa en låg försäkringspremie för just din bil.

Försäkringsbolag för bilförsäkring

Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar
Moderna Försäkringar har sina rötter i ett av Sveriges äldsta försäkringsbolag, Atlantica - som bildades 1916.

Moderna Försäkringar ingår i en dynamisk försäkringskoncern och kombinerar erfarenhet och nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom utvalda marknadssegment. Med professionalism och engagemang utmanar vi branschen och leder utvecklingen framåt.

Moderna Försäkringar Sak ägs sedan 2 april 2009 av det nordiska försäkringsbolaget TrygVesta.

Bilförsäkring hos Moderna försäkringar?

På sin hemsida uppger Moderna Försäkringar 5 skäl som gör att dem kan erbjuda den billigaste bilförsäkringen. Här är anledningarna:

Du måste åtminstone teckna en trafikförsäkring om din bil är registrerad och påställd. Denna grundläggande bilförsäkring kan sedan byggas på med en halvförsäkring som ger ersättning för brand och stöld. Halvförsäkringen täcker även maskin- och rättsskydd samt räddning och glas. Du kan även komplettera din trafikförsäkring med en helförsäkring som innebär att du har rätt till ersättning för vagnskada. En helförsäkring har även den fördelen att den gäller ifall du själv orsakar skada på din bil.

Billigaste Bilförsäkringen