Allt om försäkringar

Gjensidige Försäkringar

Gjensidige Försäkringar erbjuder traditionella försäkringar för privatpersoner och företag. Försäkringarna erbjuds till konkurrenskraftiga priser, utan att för den sakens skull göra avkall på kvalitet.

Gjensidige Försäkringar i Sverige

Gjensidige Försäkring Sverige

Gjensidige Sverige

Gjensidige Försäkring Sverige (Tidigare Tennant)
Gjensidige är ett av skandinaviens största försäkringsbolag inom sakförsäkring (bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring m.m.) för konsument.
Bolaget grundades i Norge för 190 år sedan! I Norge är Gjensidige lika välkända som Volvo är i Sverige! I Norge är t.ex. 33 av 100 bilar försäkrade i Gjensidige och man är därmed marknadsledande i Norge. Gjensidige köpte Tennant sommaren 2007 och vid vid årsskiftet 2007/2008 bytte Tennant namn till Gjensidige.

    Fördelar med Gjensidge Försäkring:
  • Enkelhet - Det går snabbt och enkelt att beräkna en försäkring.
  • Pris - Vi vinner i prisjämförelser.
  • Trygghet - Med Gjensidiges 190 års historia i ryggen kan du som försäkringskund känna dig trygg.

Gjensidige Försäkringar


Det norska försäkringsbolaget Gjensidige är en av Nordens största aktörer inom sakförsäkringar. De är också ett av de äldsta försäkringsbolagen med anor från början av 1800-talet. Idag erbjuder de försäkringar i Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen.

Kunden i fokus

Gjensidige Försäkringar erbjuder traditionella försäkringar för privatpersoner och företag. Försäkringarna erbjuds till konkurrenskraftiga priser, utan att för den sakens skull göra avkall på kvalitet. Detta är möjligt genom att Gjensidige är en liten och effektiv organisation med låga omkostnader. Gjensidige har en stor erfarenhet av den nordiska försäkringsbranschen. Nu har de lanserats på den svenska marknaden och deras ambition är att långsiktigt verka för att deras kunder ska erbjudas bra produkter med hög service till ett bra pris. Företaget satsar också på att ha korta beslutsvägar, närhet till sina kunder och ett stort personligt engagemang. Gjensidige har under sin flera hundra år långa historia haft samma grundvärderingar, kundengagemang och tillit, och det kommer de att fortsätta med för att fortsätta ha nöjda och trygga kunder.

Försäkring hos Gjensidige

För privatpersoner har Gjensidige en hel rad olika försäkringar att välja bland för att få det ultimata försäkringsskyddet: barnförsäkring, gravidförsäkring, hem-, villa- och fritidshusförsäkring samt försäkringar för personbilar, miljöbilar, motorcyklar, lätta lastbilar, snöskotrar, båtar, släp- och husvagnar. För företagare finns företags-, fordons-, lantbruks-, transport- och motorfordonsförsäkringar. På Gjensidige Försäkringars hemsida kan man enkelt beräkna sin premie och man kan också teckna försäkring direkt. Om man samlar sina försäkringar hos Gjensidige får man 10 procents rabatt per försäkring man tecknar i bolaget. På hemsidan finns också en webbutik där de säljer produkter som är utvecklade för att skydda människor från att råka ut för olyckor och skador.

Många tilläggsförsäkringar att välja bland

Att försäkra sig hos Gjensidige innebär många fördelar. När det gäller bilförsäkringen till exempel så ingår Allrisk Bil (drulle) i såväl halv- som helförsäkring. Likaså har man rätt till hyrbil i upp till tre dagar om man råkar ut för skada under resa inom Sverige. När det gäller bilförsäkring hos Gjensidige så finns det flera tilläggsförsäkringar förutom trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. De tilläggsförsäkringar som erbjuds är hyrbilsskydd upp till 45 dagar, självriskreducering vid skadegörelse, assistans, djurkollision utan självrisk samt trafikolycksfallsförsäkring. När det gäller hem- och villaförsäkringarna finns också många tilläggsförsäkringar, som till exempel allriskförsäkring, allrisk special, utökat skydd på resa, olycksfallsförsäkring, bostadsrättsförsäkring, golfförsäkring, småbåtsförsäkring och allriskförsäkring på byggnad. Genom att teckna försäkring hos Gjensidige kan man alltså få ett komplett skydd för sig själv, sin familj, sitt hem, sin bil och sina saker.